PANG CHA

G Floor

“ปังชา” เริ่มต้นขึ้นเมื่อปี 2009 จากวันนั้นถึงวันนี้ ” ความภูมิใจของชาไทย” ได้ก่อกำเนิดขึ้นแล้วที่ร้าน Pang Cha Thai royal คาเฟ่ดีๆของคนไทย ที่แตกไลน์มาจากร้านอาหารลูกไก่ทอง ที่นำเสนอเครื่องดื่มและขนมหวานที่ทำจากชาไทยเป็นส่วนผสมหลัก แต่ที่พลาดไม่ได้คือเมนูขนมปังชา ชาไทยราดบนเกล็ดน้ำแข็ง ที่ทางร้านคิดค้นสูตรขึ้นเอง ด้วยความพิถีพิถันเลือกสรรใบชาทั้ง5 ชนิด มาคั่วอบแบบดั้งเดิม ผสมปรุงด้วยสูตรเฉพาะที่ยังคงสืบสานอนุรักษ์ศิลปะการต้มใบชาแบบโบราณอย่างแท้จริง เพื่อให้คนรุ่นหลังได้ลิ้มรองอรรถรส หวาน หอม มัน เข้มข้นของชาไทยแท้ๆ เพื่อสืบสานวัฒนธรรมการดื่มชาไทย ให้คงอยู่ จากรุ่นสู่รุ่น..

 

Pangcha, founded in 2009 from those days up until the present, “Pride of Thai Tea” has already come into being at Pang Cha Thai Royal, a Thai café of quality, diversified from Lukkaithong Restaurant. The café serves drinks and desserts using Thai tea as a major ingredient. What can’t be missed is Pangcha, shaved ice topped with Thai tea formulated by our café meticulously selecting 5 kinds of tea leaves to be traditionally roasted and then seasoned though special recipe that still preserves the arts of authentic ancient tea brewing for the new generations to savor sweet, scented, milky and rich flavor of authentic Thai tea for perpetuating the tradition of Thai tea drinking from one generation to another.

 

Instagram : pangcha_worldclassthaitea

Booking